Molestbestendig meubilair

Molestbestendig meubilair
Actief in 5 landen
4 Exclusieve collecties
Icon free delivery
Actief in 5 landen
Icon money back
Duurzame keuze
Icon new arrivals
4 Exclusieve collecties

Tafel Tristan klein

Ontdek de unieke charme van onze Mollis zachte bijzettafel – een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk interieur. Deze bijzettafel, vervaardigd met een focus op comfort en duurzaamheid, is bekleed met een zachte, hoogwaardige stof die een uitnodigende look geeft. Het compacte en veelzijdige ontwerp maakt het perfect voor kleine ruimtes, terwijl de stabiele constructie zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ideaal voor het plaatsen van drankjes, boeken, of als decoratief element, deze bijzettafel combineert moeiteloos stijl met functionaliteit. Verkrijgbaar in diverse kleuren, past deze bijzettafel perfect bij uw bestaande inrichting en voegt een vleugje modern comfort toe aan uw leefruimte.

Productbeschrijving

De Mollis zachte bijzettafel is een prachtige samensmelting van stijl en gemak, ontworpen om een gevoel van warmte en luxe in uw huis te brengen. Het gebruik van eersteklas materialen verzekert niet alleen een langdurige kwaliteit maar ook een aangenaam zachte aanraking, waardoor het een genot is om te gebruiken. Met zijn lichte gewicht en compacte formaat is deze bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het een ideale keuze is voor dynamische en veelzijdige woonruimtes. Het is niet alleen een handige plek om uw dagelijkse benodigdheden op te bergen, maar ook een subtiele blikvanger die bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van de kamer. De zachte bekleding, verkrijgbaar in verschillende kleuropties, biedt een kans om een persoonlijk tintje aan uw inrichting toe te voegen, terwijl het stevige frame ervoor zorgt dat de tafel stabiel en betrouwbaar blijft, zelfs bij dagelijks gebruik. Ideaal voor zowel moderne als traditionele inrichtingen, de Mollis zachte bijzettafel is de perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en stijl, waardoor het een onmisbaar stuk in elk huis wordt.
Afmetingen 80 × 50 × 40 cm

Vraag een brochure aan

Brochure aanvraag formulier (#3)

Vraag een brochure aan

Brochure aanvraag formulier (#3)

500+ Tevreden gebruikers

Severinus
Lees verder
De meubels worden aan zwaar gebruik en agressie blootgesteld. Ze kunnen tegen een stootje. Tegelijkertijd bieden ze comfort en zijn ze praktisch zijn in gebruik. Eenvoudig hygiënisch schoon te houden en makkelijk te verplaatsen.
Teylingereind
Lees verder
De meubelen zijn mooi, comfortabel en sterk. Buiten het feit dat de banken, stoelen en poefjes tegen een stootje moeten kunnen, wil het oog natuurlijk ook wat. De jongeren moeten zich bij ons thuis en op hun gemak voelen.
Pompestichting
Lees verder
Doordat het Mollis meubilair brandvertragend, molestbestendig, vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen is, voldoet het aan alle veiligheidseisen én gaat het heel lang mee. De vele kleuren zijn een bonus!
FiVoor
Lees verder
De meubels zijn brandvertragend en zacht en kunnen niet gebruikt worden om schade mee aan te richten. De client kan een uitschieter maken zonder de veiligheid van de medewerker en client riskeren. Dat staat bij ons hoog in het vaandel.
Tafel Tristan klein
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

Vraag een brochure aan

Laat uw gegevens achter en download direct onze brochure!

Brochure aanvraag formulier (#3)